woensdag 7 januari 2015

5 FEBRUARI BEGINNERSCURSUS FUNRUNNERS

Op donderdagavond 5 februari a.s.  start Loopgroep Funrunners  weer een cursus speciaal voor de beginnende hardloper. De starterscursus van de Loopgroep wordt gekenmerkt door een zeer rustige opbouw en veel aandacht voor aanvullende krachtoefeningen, een goede looptechniek en blessurepreventie. De cursus is dan ook bij uitstek geschikt voor absolute beginners in de loopsport en beginnende lopers die wat gevoeliger zijn voor blessures. De cursus wordt begeleid door Ron Haanstra, een via de Atletiekunie gecertificeerd ervaren looptrainer. Naast advies en begeleiding tijdens de training is er met iedere cursist persoonlijk contact via e-mails met trainings-evaluatie, tips en oefeningen. De cursus bestaat uit 24 trainingen van 45 minuten en duurt 12 weken (2 begeleide trainingen per week) .
Donderdagavondtrainingen:
Mocht het donderdag/zaterdag gaan sneeuwen:
Kijk dan even rond 18 uur op ons blog www.funrunners1.blogspot.nl
Bij ijzel bv gaat de training niet door.

A.s donderdag starten we in principe vanuit de grote hal beneden van het clubhuis van Hockeyclub Rotterdam, Hazelaarweg in Schiebroek.
Echter als het a.s. donderdag gaat sneeuwen, zal de Hockeyclub niet open zijn en zullen we verzamelen in de hal van Zwembad de Wilgenring, Melanchtonweg 70 in Schiebroek.

De zaterdagtrainingen starten bij de parkeerterreinen aan de Hogelanddreef in het Lage Bergse Bos in Hillegersberg om 9 uur.
Aan het eind van de Henriette Bosmanslaan rechts af de asfaltweg oprijden en dan zie je na een paar honderd meter aan je linkerhand de parkeerterreinen liggen.
                                          
Voor meer info en/of opgeven voor 3 gratis en vrijblijvende proeflessen:
www.funrunners1.blogspot.nl of stuur een e-mail naar funrunnerssho@gmail.com. Beslist u na het volgen van de proeflessen om door te gaan, dan zijn de cursuskosten € 45,--  
Midzomeravondloop 2 juli 2014





zondag 4 januari 2015

OERGEZELLIGE FUNRUNNERS-NIEUWJAARSLOOP 2015

Wat een prachtig begin van 2015!
Op uitnodiging van Funrunner Kees Jan zijn wij 2015 gestart bij de Rozenhof aan de Nesserdijk. Wat een schitterend pand in een schitterende omgeving.
Dank zij de hulp van de Assistent trainers konden alle groepen tegelijk starten.
Na afloop trakteerde Kees Jan ons op koffie, thee, warme choco met slagroom, heerlijke ontbijtkoek en.....CHAMPAGNE!! Hij werd daarbij geassisteerd door Funrunner Alon.
En zo ontstond er een oergezellige sfeer!
2015:Wij zijn er met z'n allen helemaal klaar voor.....