zondag 5 januari 2014

NIEUWE STARTERSCURSUS VANAF 4 FEBRUARI A.S

Nieuwe Starterscursus “Loopgroep Funrunners”

Op dinsdagavond 4 februari a.s.  start Loopgroep Funrunners  weer een cursus speciaal voor de beginnende hardloper. Om iedereen de gelegenheid te geven om eerst vrijblijvend met hardlopen kennis te maken, bieden wij 3 gratis en vrijblijvende proeflessen aan.
De starterscursus van de Loopgroep wordt gekenmerkt door een zeer rustige opbouw en veel aandacht voor aanvullende krachtoefeningen, een goede looptechniek en blessurepreventie. De cursus is dan ook bij uitstek geschikt voor absolute beginners in de loopsport en beginnende lopers die wat gevoeliger zijn voor blessures. De cursus wordt begeleid door Ron Haanstra en Marjolijn Pons beide via de Atletiekunie gecertificeerde ervaren looptrainers. Naast advies en begeleiding tijdens de training is er met iedere cursist persoonlijk contact via e-mails met trainings-evaluatie, tips en oefeningen. De cursus bestaat uit 24 trainingen van 45 minuten en duurt 12 weken (2 begeleide trainingen per week) . Dinsdagavondtraining: aanvang 20.00  vanaf  Hockeyclub Rotterdam aan de Hazelaarweg in Schiebroek.            Zaterdagochtendtraining:aanvang 9.00 uur vanaf de ingang van het Lage Bergse Bos (einde Henriette Bosmanslaan) .                                              
Voor meer info en/of opgeven voor 3 gratis en vrijblijvende proeflessen:
www.funrunners1.blogspot.nl of stuur een e-mail naar funrunnerssho@gmail.com. Beslist u na het volgen van de proeflessen om door te gaan, dan zijn de cursuskosten € 40,--