maandag 11 maart 2013

FUNRUNSTER TRUDY LOOPT VOOR KIKA !!


Dit is het verhaal van Funrunster Trudy, zij is op zoek naar sponsoren en hoopt dat de Funrunners haar willen helpen.
========================================================================
Trudy: Ik dacht vorig jaar gek te doen : in 9 maanden trainen om de Marathon van New York af te leggen. Gek was het plan, maar ik was er op 4 november vorig jaar klaar voor. Het sponsorgeld voor Kika was binnen, ik had genoeg getraind, de spirit tussen alle Kika renners was super, het voorspelde weer zou top zijn….
Maar helaas; de teleurstelling was groot, de marathon werd op het laatste moment afgelast. Totaal begrijpelijk, want de bewoners van Staten Island en andere delen van New York hadden wel andere zaken aan hun hoofd.
Lang heb ik getwijfeld of ik het nog een keer voor Kika in New York aandurfde. Kan ik weer aan mensen vragen om mij te sponsoren? Haal ik het sponsorbedrag van min. 5500 euro weer op?
Iemand zei laatst tegen mij; voor je kind(eren) heb je 1000 wensen, voor je zieke kind heb je maar 1 wens!Dat raakte mij en toen heb ik de knoop doorgehakt; alle kinderen met kanker verdienen een betere toekomst, een hogere genezingskans.
Daarom doe ik er dit jaar niet 1, maar 2 marathons. Rotterdam wordt de eerste, New York hopelijk de tweede! Het kan dus nog gekker dan vorig jaar.
Bovendien heb ik het ‘beloofd’aan mijn lieve schoonmoeder, die ruim een jaar geleden is overleden aan kanker. Elke keer als ik weer trainend langs de Crooswijkse begraafplaats kom, schiet er een traan in mijn oog. Voor haar wil ik die marathon afleggen; zij was de grootste weldoener en kindliefhebber die ik ken.
Ik hoop dat ik dit jaar op je steun mag rekenen.
Via deze link kan je me sponsoren
Groetje,
Trudy Dekkers

zondag 10 maart 2013

TWEE FOTO'S VAN 17 FEBRUARI 2013

TWEE HIGHLIGHTS:

1. START ZONDAGOCHTENDTRAINING NIEUWE BEGINNERSGROEP:



2. DEELNEMENDE FUNRUNNERS ZESTIENHOVENLOOP: