woensdag 11 januari 2012

UITBREIDING "FUNRUNNERS" SERVICE .

A.s. vrijdagavond 13 januari start Ron met de vrijdagavond training voor Funrunners van de Langeafstandgroep en Funrunners die al 10 km gelopen hebben en zich willen verbeteren.
Vertrek om 19.30 uur. Verzamelen bij het grote hek van de Hockeyclub, omdat het clubgebouw de hele maand januari gesloten is.

A.s. dinsdagavond 17 januari start Ron met de Dinsdagavondgroep. Vertrek om 20 uur.
Verzamelen bij het grote hek van de Hockeyclub, omdat het clubgebouw de hele maand januari gesloten is.

Op vrijdagochtend traint Wil voor zichzelf. Hij vindt het prima als Funrunners van de Lange Afstandsgroep met hem meegaan.
Vertrek om 8.45 uur aan het einde van de Hazelaarweg, bij de school waar we vaak oefeningen doen, vlak bij de rode paaltjes van het 1 km punt.

Extra service voor de Langeafstandgroep van de woensdagavond:
Mocht je een keer verhinderd zijn op woensdagavond, dan kan je mee komen trainen met de dinsdagavondgroep. Graag wel een mailtje van te voren of n sms naar 0649050401.

dinsdag 10 januari 2012

City Pier City Loop Den Haag (Deelname en Training)

Tijdens de CPC LOOP van zondag 11 maart kunnen we de 5 km, de 10 km of de Halve Marathon lopen. Wie van jullie heeft zich al ingeschreven en voor welke afstand? Wie wil zich gaan inschrijven?
Graag een berichtje hierover zodat we daar rekening mee kunnen houden!

Op 12 februari a.s. hebben we een Testloop gepland.
Deze testloop (een 5, 10 of 15 km Kopjesloop; start 11.00 uur in Delft) is met name bedoeld als voorbereiding voor de diverse afstanden tijdens de CPC, maar ook als test voor het nog nauwkeuriger bepalen en misschien wel bijstellen van je Anaerobe/Funrun Drempel!! Ook hier de vraag: Wie gaat er mee?

Vorig jaar zijn we met elkaar met de Randstadrail naar Den Haag gegaan en dat was een prima verbinding! Ook voor dit jaar lijkt ons dat een goed plan.

Vooral voor Funrunners die de Halve Marathon gaan lopen (maar ook voor 10 km-lopers die de 10 km al gelopen hebben en zich willen verbeteren) is het belangrijk in de voorbereiding op de CPC minimaal een derde keer per week te gaan trainen.

Ik kan bij voldoende belangstelling een variant op het groepsschema maken waarin die derde training door een (tijdelijk) groepje of individueel meer specifiek kan worden ingevuld. De even weken 4 en 8 zouden bijvoorbeeld ingevuld kunnen worden door een training met als kern tempolopen van 3 tot 5 x 1500 meter of 2 tot 4 x 2000 meter in een tempo rond het beoogd 10 km of ½ marathontempo. De 1/2 marathonlopers kunnen in de oneven weken 3, 5 en 7 tijdens de Lange Duurlopen op zondag een kwartiertje tot max 30'extra lopen om het duurvermogen nog wat extra prikkels te geven.
Als de CPC-lopers dan ook nog in week 10 (de week van de CPC) tijdens de reguliere training duidelijk gas terugnemen om uitgerust aan de start te verschijnen komen zij met de al ingeplande trainingen op dinsdag/woensdag binnen een beperkte tijd aan een heel aardige voorbereiding.

Ron

Meer informatie over de CPC via www.cpcloopdenhaag.nl/home