woensdag 9 november 2011

STARTBEWIJS IN DE AANBIEDING VOOR DE BRUGGENLOOP EN HET GELD STROOMT BINNEN VOOR DE KINDERWACHTRUIMTE !!

Wil van Putten heeft nog een startbewijs beschikbaar. Wie heeft er zin om mee te doen aan dit grandioze evenement?

Verder stroomt het geld binnen voor ons goede doel, de speciale kinderwachtruimte op de Afdeling Chirurgie van het Sint Franciscus. Zie het bericht hieronder!

maandag 7 november 2011

FUNRUNNERS LOPEN VOOR EEN GOED DOEL !

Zondag 11 december a.s. gaan een aantal Funrunners meedoen met de 15 km Bruggenloop van Rotterdam namelijk Annette, Anita, Ger, Marie, Marije , Michelle, Petra Geurs, Piet, Ron en Wil. Dit zijn de Funrunners die op tijd ingeschreven hadden.

5 andere Funrunners te weten Andrea, Andreas, Eva Maria, Floor en Michaela  hebben op het laatst nog een startbewijs kunnen bemachtigen via Vrienden van St Franciscus. Ze gaan samen met veel andere lopers rennen voor een goed doel namelijk een speciale kinderwachtruimte op de afdeling Chirurgie van het Sint Franciscus Gasthuis! De stichting Vrienden van Franciscus wil totaal 10.000 euro inzamelen, om deze wachtkamer voor kinderen daadwerkelijk  te realiseren.
Een vrolijk interieur, speelgoed en spelletjes zorgen ervoor dat kinderen hun pijn of angst even kunnen vergeten!

“Ons” Funrunnersteam moet dan wel sponsoren zoeken voor minimaal 100 euro per persoon, totaal dus minimaal 500 euro.  Daar zijn ze al hard mee bezig en wij willen hen helpen  om die 500 euro en zo mogelijk meer in te zamelen. We zouden jullie om een kleine bijdrage van 2 euro willen vragen om het goede doel te steunen en onze Funrunners te sponsoren. Je kunt het geld meenemen naar de training of overmaken naar rekeningnummers 5038842 tnv R. Haanstra en/of M. Pons ovv sponsorgeld Kinderwachtruimte.