woensdag 2 november 2011

TOCH NOG MEEDOEN AAN DE BRUGGENLOOP van 15 km ?

Funrunster Andrea las het volgende in een krantje:

De Bruggenloop is een unieke loopbelevenis van 15 kilometer in de sfeerrijke decembermaand. Het parcours van de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam gaat over vijf bruggen in Rotterdam, waaronder de Erasmusbrug, Van Brienenoordbrug en de Boerengatbrug. Bij deelname ontvangt u een hardloopshirt. 
Doe mee voor het goede doel en laat jezelf sponsoren door vrienden of familie! Neem voor deelname of meer informatie contact met ons op. Of start een eigen actie
=========================================================================

We hebben n mail gestuurd en verteld dat enkele Funrunners te laat waren met inschrijven en graag nog mee zouden willen doen, zeker voor zo'n goed doel toch? Verder hebben we info gevraagd hoe het in zijn werk gaat.
Laat ons even weten of jij alsnog mee wilt doen, dan hebben wij inmiddels de benodigde info ontvangen. 
Zou toch geweldig zijn als je alsnog mee zou kunnen doen?

Andrea, heel erg bedankt voor je tip !!!!




zondag 30 oktober 2011

FUNRUNNERS NACHTBRAKERS en DIEHARDS ?

Vannacht hebben de volgende  Funrunners meegedaan aan de Klaas Vaakloop:
Eva Maria, Piet, Imke en Wil.
De start is om 2 uur 's nachts en je loopt dus een "droomtijd", want op het moment van 't startschot wordt de klok een uur teruggezet.
Het is een halve marathon, maar je kunt ook als duo inschrijven en loopt dan ieder 10,5 km.
Hieronder lees je 2 enthousiaste verslagen van Piet en van Imke.

Piet:Vannacht was het heerlijk weer om te lopen. Wil had voor 1 rondje gekozen, dat hij net boven het uur (1.02 geloof ik) afrondde. Met een dipje op 6-7 kilometer.
Op dat punt zijn Eva Maria en ik samen verder gelopen. We mochten niet blijven van Wil. Dat ging super strak op 6 minuten per km. Aan het eind wat reserve er uit geperst: tijd 2:03:44 (Eva Maria) en 2:03:45 (voor mij, dames gaan voor).
Een prima training om wat lange afstand in de benen  te krijgen, en super gezellig in en rond Delft. Sommige stukjes bijzonder sfeervol. 
We hebben ons niet kapot gelopen dus, niet in de buurt van 'hijgtempo' gekomen, we konden gewoon praten en lachen en zwaaien naar het publiek. Tot aan de finish.
Groetjes, Piet.


Imke:
De droomtijd was echt superleuk! We zijn Wil nog tegen het lijf gelopen en vele andere bekenden gezien.
De loop begon voor mij wat lastig, beetje zware benen en ik had het warm! Dus op het 3 KM punt heb ik al lopend een striptease gedaan. Het passerende stelletje moest daarom erg lachen.
De kilometers volgden zich voor mijn gevoel vlug op elkaar.
Wel dacht ik rond de 6 KM, nu nog 4,5 dat is bijna een hele 5 KM wedstrijd.
Ik merkte dat Ingrid
(kennis van Imke en incidenteel gastloopster bij de Funrunners, red.) het toen moeilijker kreeg dus toen wat gas terug genomen.
We hebben er volgens onze Garmins 1:08:33 overgedaan.
We hadden ook niet als doel een snelle tijd maar het uitlopen van de 10. Dat is gelukt en we hebben onderweg nog wat gekletst.
Wel jammer dat ik nauwelijks geslapen heb.
Toch vond ik de 10 KM die ik nu gelopen heb, prettiger dan de 5. Bij de 10 heb ik het idee dat ik beter kan doseren.

Groetjes van Imke.