vrijdag 30 september 2011

Startbewijs 5 km beschikbaar voor Bergse Plasloop

Marleen Ingen Housz heeft n startbewijs voor de 5 km over voor de Bergse Plasloop van 9 oktober a.s.
Wie heeft zich nog niet ingeschreven en wil dit startnummer gebruiken?

woensdag 28 september 2011

Startbewijs beschikbaar voor Singelloop Breda a.s. zondag 2 oktober

Hallo Funrunners,

Mirella Magielsen heeft een startbewijs met chip over voor de Singelloop in Breda voor de 10 km loop.
Uitgebreide Info op www.bredasesingelloop.nl
Wie heeft er zin in om met deze loop mee te gaan doen?




Lopen in de ochtendzon

Vanochtend met de ochtend-beginnersgroep op stap om 2 series van 4 x 90 seconden te rennen.
Lopen in de ochtendzon, heeft wat mij betreft toch altijd weer een speciale bekoring. De Zon die door de bomen schijnt en de optrekkende dauw......Schitterend.

Vanavond staan er voor de 20.00 uur- woensdagavondgroepen pittige (tempo) trainingen op het programma. Waarschijnlijk kunnen we dan genieten van de ondergaande zon.
Waauw!  Da's nog eens echt funrunnen!!

maandag 26 september 2011

Voorbereiding Bergse Plasloop

Nog 2 weken tot de Bergse Plasloop. De info kun je vinden op http://www.ra.nl/bergseplasloop. Deze loop is een echte thuiswedstrijd die dan ook opgenomen is in de diverse schema's.
Voor de 5 km groep en de "op weg naar de 10 km" groep staat de 5 km op het programma. Voor de lange afstandsgroepen past de 10 km uitstekend als testloop in de aanloop naar de Zevenheuvelenloop en de Bruggenloop. 
Zelf ben ik van plan de 10 km in twee gedeeltes te lopen: een relatief rustige eerste 5 km en een relatief snelle tweede 5 km. Ik denk dan verschillende vliegen in één klap te slaan.

  1. Een goede test voor mijn huidige conditie waarbij ik in ieder geval goed 'warm' de snellere laatste 5 km in ga. Ik doe wat aan tempo-duurvermogen maar train ook (5 km) snelheid.
  2. Ik train over een kortere afstand wat ik tijdens de Bruggenloop in december en een latere 1/2 marathon (bijvoorbeeld City-Pier-City) van plan ben, namelijk na 10 respectievelijk 16 km voldoende over te hebben om in de laatste 5 km te versnellen.

Ik ben benieuwd of je mee gaat lopen en wat jouw plannen zijn voor de Bergse Plasloop. Hoe ga jij het aanpakken om 5 of 10 km te lopen?
Ook vind ik het leuk vragen en/of reacties op bovenstaande te krijgen.

Ron

zondag 25 september 2011

reageren nog makkelijker

Deze blog is opgezet om de onderlinge communicatie tussen funrun(st)ers te vergemakkelijken.  We hebben het nog wat makkelijker gemaakt om te reageren en de beperking dat je eerst een account moet opgeven opgeheven!  Natuurlijk vinden we het wel prettiger als je je naam bij een reactie zet!

Martijn zet mooie tijd neer tijdens de "Berlijn Marathon"

Martijn Soree, gastloper en partner van Funrunster Michelle heeft deze zondag tijdens de Berlijn Marathon een prima tijd neergezet van 3 uur 39 minuten en 43 sec (3u.39'.43''). Martijn was in het begin van deze week nog wat grieperig geweest, maar kon desondanks een vrij vlakke race lopen en de laatste twee kilometers nog wat versnellen.

Gefeliciteerd met deze prestatie Martijn.

PS: We zijn natuurlijk erg benieuwd naar je ervaringen!! (hint)